Florenta cu daytrip in Toscana via Bologna

In iunie avem noroc  – putem zbura spre Bologna dus-intors la preturi sub 50 de euro.

Eu am ales ca si idee de calatorit perioada Rusaliilor.Asadar de vineri 17 iunie –  pana luni 20 iunie (zi libera) cu doar 44 euro poti ajunge  la Bologna si mai departe Florenta si chiar Pisa, 

Aici gasesti toate variantele de zbor pentru perioada  17 iunie – 20 iunie 2016

Poti decide daca ajungi direct la FLORENTA  – si aici orarul autobuzelor – durata transfer 1h si 30′ cost 20 euro daca cumperi online, aeroport, Agentii si  25 euro euro de persoana  daca cumperi de la sofer  – sau  ca prima noapte sa te cazezi la Bolognia si aici gasesti orarul de transfer de la aeroport catre oras  – cost  6 euro pe sens de persoana.

Aici gasesti toate informatiile necesare ca sa vizitezi Bolognia pentru o zi.

Si acum e acum 🙂 fie ca ai decis de cum ai ajuns la Aeroport sau ulterior  sa ajungi la FLORENTA  iti vei da seama ca ai facut o alegere foarte buna sa vizitezi acest oras.

  • Intre Bolognia si Florenta distanta cu trenul se parcurge in max 35 de minute – cost 14 euro /pers /per sens – aici site-ul unde se poate face rezervarea.
  • Cazarea in Florenta pentru 3 nopti conditii: camerea dubla baie privata – incepand cu 150 de euro 3 nopti / 2 pers 
  • Aici gasesti sfaturi despre cum sa vizitezi budget way acest oras.
  • Alte sfaturi despre cum sa vizitezi si ce sa eviti in acest oras.
  • Si daca tot ai ajuns la Florenta poate o idee ar fi sa iti iei si un daytour a regiunii Toscana – aici gasesti o varianta – turul costa 80 de euro de persoana cu vizita la Pisa, Siena sau 65 de euro fara vizita la Siena.

Comenteaza aici!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Afla primul! Inscrie-te la newsletterul nostru!

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy.
Holler Box
%d blogeri au apreciat: