Atractiile Romaniei: Top atractii ale judetului Maramures! Harta

Daca data trecuta am prezentat top atractii ale judetului Dambovita, astazi incerc sa prezint urmatorul judet: Top atractii ale judetului Maramures! Unul dintre judetele vedeta ale tarii atat din punct de vedere al obiectivelor turistice istorice cat si naturale. In timp ce scriu acest articol si completez harta pot spune ca acest judet este o destinatie de top si trebuie pus pe lista tuturor romanilor si nu numai!

Top atractii ale judetul Maramures

Cum functioneaza harta pe desktop:

  • Sumar judet: Apasati pe harta judetului si aveti acces imediat la imaginea judetului. Inca un click si ati accesat video-urile.
  • Vizualizarea obiectivelor:
    • apasati pe obiectiv si puteti vizualiza video-ul aferent
    • daca v-a convins, puteti afla mai multe la link-ul din descriere
    • aveti, de asemenea, acces si la Google Maps unde veti gasi mai multe poze si trimiteri catre diferite site-uri.

Cum functioneaza harta pe mobil:

  • Apasati pe harta pentru full-screen, o va deschide in aplicatia Google Maps – accesati apoi informatii suplimentare. Daca apasati pe legenda butonul de back este cel de sus!

Trasee Turistice – Top atractii ale judetului Maramures

Toate articolele de acest gen vor avea o harta Google personalizata care va contine multe trimiteri catre diverse site-uri si in principal video-uri incorporate de pe YouTube. Daca sunteti owner-ul acestor video-uri, site-uri si nu doriti ca ele sa apara aici, va rog frumos sa scrieti pe trivo@trivo.ro sau pe Facebook si le voi inlatura. Hartile vor fi publice si pot fi incorporate in propriul continut de oricine doreste.

Desigur ca intr-un judet sunt mult mai multe obiective turistice de vizitat, daca am ratat un obiectiv important va rog scrieti-mi si il voi adauga numaidecat.

Top atractii ale judetului Maramures: Baia Mare, Maramures parcul natural, Cimitirul Vesel, Memorialul Sighet, Manastirea Barsana, Lacul Iezer, Varful Pietrosul Rodnei, Cascada Cailor, Lacul de acumulare Firiza, Muzeul satului Maramures, Mocanita Viseul de Sus si nu in ultimul rand obiceiurile antropice traditional – mestesugaresti bine pastrate ale acestei regiuni.

Cu siguranta un judet ce merita vizitat, o regiune ce trebuie sa isi pastreze timpul arhaic… are numai de castigat daca continua sa face asta!

Sa ne vedem cu bine pe meleaguri Maramuresene!

 

1 comentariu publicat

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Top atractii ale judetului Vrancea! Harta - Trivo.ro

Comenteaza aici!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: