OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Concediul de vara 2019: Insula Milos

Anul trecut am fost in Naxos cu bilete cumparate fix in aceasta perioada cu 60 de euro pe segementul grecesc, cumparand ulterior biletele din Romania spre Atena (inca la noi sunt scumpe acum) si bine am facut! Iar acum observ ca insula Milos are bilete de avion cu (bagaj de cala) pe segmentul grecesc – Atena – Milos – cost 61 de euro!

De ce Milos?

Apartine grupului insulelor Ciclade si  este considerata o destinatie populara printre turisti. In Romania din partea agentiilor de turism inca nu am observat sa existe chartere pentru aceasta destinatie.

Plajele din Milos sunt bine organizate, unele cu nisip alb, altele cu pietricele, in forma de golfulete, unele cu un aspect selenar, cu roci in diverse forme. Toate aceste variatiuni sunt date si de faptul ca insula este vulcanica. Cea mai renumita plaja a insulei, care apare deseori in top-uri, este plaja Sarakiniko. Dar cea mai remarcata atractie este Kleftiko -Meteora marii. Aici se poate ajunge doar pe apa dar, fara nici o grija, sunt multe oferte de excursii catre aceasta zona.

Milos Island

Oferta

Perioada propusa: 26 iulie – 02 august 2019 sau 10-17 august 2019

Atena - Milos
Atena – Milos – prima optiune 
Atena-Milos
Atena-Milos – optiunea 2

Cazare insula Milos

Transport si transfer aeroport

Ce este de vizitat in insula Milos ?

Comenteaza aici!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Afla primul! Inscrie-te la newsletterul nostru!

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy.
Holler Box
%d blogeri au apreciat: