agios-prokopios
agios-prokopios

Concediul de vara 2019 – Insula Naxos

Concediul de vara 2019 – Insula Naxos! Am fost anul trecut in Naxos, am avut noroc si am gasit atunci o oferta de avion din Atenea la doar 60 de euro. Din pacate, anul acesta compania aeriana a ales sa promoveze alta insula asa ca preturile au revenit la normal, adica cel putin 140 de euro.

Dar mai exista si o alte cale! Si anume feriboat-ul din Piraeus – care face in jur de 5 ore pana in insula Naxos. Noi am avut ocazia sa mergem din insula Koufounissia pana in Naxos si ni s-au parut conditiile foarte bune!

DE CE Concediul de vara 2019 – Insula Naxos?

  1. Plajele pe coasta de est sunt foarte frumoase si aici amintesc: Agios Prokopios, Agia Anna (inclusiv varianta pentru nudisti, de langa biserica 🙂 ), Plaka, Mikri Vigla, Kastraki. Cosmopolite sau salbatice? Le poti avea pe toate – noi le-am vizitat cu bicicleta!
  2. Iti place marea dar totusi muntele este dragostea ta adevarata? Nici o problema, poti face trekking pe muntele Zas – 1003m.
  3. Iti place sa explorezi mici localitati, sa le descoperi cultura si obiceiurile? Nici o problema: aveti cel putin 3 orasele care merita sa le vizitati: Naxos, Filoti, Apeiranthos. Va asigur cand veti fi acolo si le veti vizita vi se vor parea incantatoare! Nu mai zic de drumul pana la ele… absolut splendid.
  4. Bine, bine dar parca mai vreau sa vizitez si alte insule! Nimic mai simplu, insula NAXOS are legaturi excelente cu foarte multe insule si aici amintesc: Koufounissia, Paros, Mikonos si Santorini (ultima mentiune necesita 1 noape de cazare).
  5. Nu ai masina? Nu vrei sa inchiriezi o masina? Nici o problema, pe coasta de est autobuzele merg si pana la ora 01.00 noaptea, din jumate in jumate de ora.

OFERTA  CONCEDIUL DE VARA INSULA NAXOS

Propun perioada 12 – 19 august pentru concediul de vara 2019 – Insula Naxos:

Piraeus - Naxos
Piraeus – Naxos

 

Preturi - Piraeus - Naxos
Preturi – Piraeus – Naxos

Transportul pe insula Naxos:

  • Foarte bine organizat! Pe coasta estica de la Naxos la Plaka autobuzele, in sezon, merg pana la ora 01.00 am , dar mai multe detalii gasiti la acest link 
  • La aeroport totusi trebuie sa apelati la taxi-uri, pe care sigur le veti gasi la fata locului – tarifele sunt fixe. De exemplu pana in Agios Prokopios cursa costa 15 euro pe sens.
  • Nu uitati sa cumparati si turul insulei – 25 de euro de persoana – un tur ce dureaza aproximativ 8 ore, care va va duce la principalele obiective ale insulei.

Sigur imi voi face timp in viitorul apropiat sa scriu un articol detaliat despre aceasta insula! Chiar merita!

 

Comenteaza aici!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Afla primul! Inscrie-te la newsletterul nostru!

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy.
Holler Box
%d blogeri au apreciat: