Jebulon [CC0], via Wikimedia Commons
Jebulon [CC0], via Wikimedia Commons

Concediul de vara 2019 insula Rhodes – oferta avion dus-intors

Continuam periplul nostru de a gasi oferte cat mai bune pentru concediul de relaxare, iar astazi am gasit o oferta pentru: concediul de vara 2019 insula Rhodes.

O insula care combina concediu de relaxare cu cel cultural. Orasul Rhodes este unul dintre cele mai bine conservate orase medievale din Europa, fiind inclus in patrimoniu mondial Unesco. Iar pe langa acesta, pe insula te vei bucura si de plaje cu nisip dar si cu pietricele. Coasta de Est are cele mai frumoase plaje iar coasta de Vest este pretabila sporturilor nautice: kitesurfing & windsurfing.

Oferta de avion concediul de vara 2019 insula Rhodes.:

In perioada 26-04 august 2019 poti zbura (cu o escala rezonabila in Atena) pana in insula Rhodes, cu ajutorul companiei Ryanair:

  • Segmentul Bucuresti – Atena – 90 de euro bagaj tip rucsac +12 euro pentru 1 × Bag55x40x20cm. Insa inca nu l-as cumpara
Bucuresti - ATENA
Bucuresti – ATENA
  • Segementul Atena – Rhodos 62 de euro dus-intors – este operat de Volotea si include 2 bagaje de mana: 1 × Bag55x40x20cm, 10kg +1 × Handbag 35x20x20cm
Atena -Rhodos
Atena -Rhodos

 

Transfer aeroport Rhodos:

Transferul de la aeroport spre orasul Rhodes se realizeaza cu ajutorul autobuzelor (asta daca nu inchiriezi o masina). Costul unui bilet este de 2.20 euro pe sens, de persoana. La acest link gasesti informatii detaliate.

Transportul public pe insula este deservit de 2 companii: KTEL (cum era si de asteptat) si Roda, companie ce deserveste special orasul Rhodes cu program pana la ora 21:00.

Transfer catre alte insule

  • din Rhodes puteti ajunge si pe insula Karpathoscost 24.5 de euro pe sens – prin urmare putei petrece si aici cateva zile 🙂
  • de asemenea, puteti vizita si Marmaris (Turcia) sau Bodrum  – orarul de vara – in prezent costul unei excursii dus-intors in aceeasi zi este 70 de euro de persoana – mai multe detalii aici. Pentru Bodrum programul inca nu este afisat.

Cazarea  pentru concediul de vara 2019 insula Rhodes

  • cazare pe Aibnb incepe de la 330 euro  pe camera dubla/ 9 nopti
  • booking.com – de la 383 euro dubla/sejur 9 nopti cu mic dejun inclus – in Rhodos Town

Ce este de vizitat?

Vacanta placuta!

Comenteaza aici!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Afla primul! Inscrie-te la newsletterul nostru!

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy.
Holler Box
%d blogeri au apreciat: