Top atractii ale judetului Bithor - trivo.ro

Top atractii ale judetului Bihor – harta!

Un judet ce devine un campion intr-ale turismului! Un municipiu ce se transforma pe zi ce trece intr-o destinatie de citybreak, chiar si pentru noi! Un judet unde speoturismul este la el acasa! Nu este Sibiu, nu este Cluj si nici Brasov! Va prezint: Top atractii ale judetului Bihor . De ce? Pentru ca merita!

Top atractii ale judetul Bihor

Cum functioneaza Harta  pe desktop:

  • Sumar judet: Apasati pe harta judetului si aveti acces imediat la continutul media. Aici veti gasi link-uri si video reprezenative ale judetului. Apasati pe fiecare pin si veti avea acces la informatii detaliate despre respectiva atractie turistica.
  • Vizualizarea obiectivelor 
    • apasati pe obiectiv si puteti vizualiza video-ul aferent
    • daca v-a convins, puteti afla mai multe la link-ul din descriere
    • aveti de asemenea acces si la Google Maps – unde veti avea acces la mai multe poze si trimiteri catre diferite site-uri.

Cum functioneaza Harta pe mobil:

  • Apasati pe harta pentru full-screen, o va deschide in aplicatia Google Maps – accesati informatii suplimentare si veti vedea video-urile atractiilor, precum si link-urile care va vor trimite spre site-uri ce au scris informatii relevante despre respectiva atractie. 

Legaturi externe:

Trasee Turistice

Top atractii ale judetului Bihor

Oradea, Curcubata Mare, Pestera Ursilor, Pestera Meziad, Valea Lesu, Cheile Galbenei, Parcula Natural Apuseni, Pestera Vantului, Pestera Ghetarului Focul Viu, Catelul Vulturul Negru, Cetatea Oradea, Biserica cu Luna, Muntii Bihorului, Cetatile Ponorului, Groapa Ruginoasa si asa mai departe!

Disclaimer:
Toate articolele de acest gen vor avea o harta google personalizata care va contine multe trimiteri catre diverse site-uri si in principal video-uri incorporate de pe YouTube. Daca sunteti owner-ul acestor video-uri, site-uri si nu doriti ca ele sa apara aici, va rog frumos sa scrieti pe trivo@trivo.ro sau pe Facebook si le voi inlatura. Hartile vor fi publice si pot fi incorporate in propriul continut de oricine doreste.

Desigur ca intr-un judet sunt mult mai multe obiective turistice de vizitat, daca am ratat un obiectiv important va rog scrieti-mi si il voi adauga numaidecat.

Comenteaza aici!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: