Vacanta de vara 2017 – Rhodes in august – avion de la 98 euro dus-intors

[:ro]

Continuam periplul nostru de a gasi oferte cat mai bune pentru concediul de relaxare din vara, iar astazi am gasit o oferta pentru insula Rhodes.

O insula care combina concediu de relaxare cu cel cultural. Orasul Rhodes este unul dintre cele mai bine conservate orase medievale din Europa, fiind inclus in patrimoniu mondial Unesco. Iar pe langa acesta, pe insula te vei bucura si de plaje cu nisip dar si cu pietricele. Coasta de Est are cele mai frumoase plaje iar coasta de Vest este pretabila sporturilor nautice: kitesurfing & windsurfing.

Oferta de avion:

In perioada 16-23 august 2017 poti zbura (cu o escala rezonabila in Atena) pana in insula Rhodes, cu ajutorul companiei Ryanair:

  • Toata distractia costa la data postarii acestui articol doar 98 de euro

Transfer aeroport Rhodos:

Transferul de la aeroport spre oradul Rhodes se realizeaza cu ajutorul autobuzelor (asta daca nu inchiriezi o masina). Costul unui bilet este de 2.20 euro pe sens de persoana. La acest link gasesti informatii detaliate.

Transportul public pe insula este deservit de 2 companii: KTEL (cum era si de asteptat) si Roda, companie ce deserveste special orasul Rhodes cu program pana la ora 21:00.

Transfer catre alte insule

  • din Rhodes puteti ajunge si pe insula Karpathoscost 21 de euro pe sens – prin urmare pueti petrece si aici cateva zile 🙂
  • de asemenea puteti vizita si Marmaris (Turcia) sau Bodrum  – orarul de vara – in prezent costul unei excursii dus-intors in aceeasi zi este 70 de euro de persoana – mai multe detalii aici. Pentru Bodrum puteti alege doar perioada 19 august cu intoarcere in data de 21 august – cost 80 de euro.

Cazarea

  • cazare pe Trivago incepe de la 250 de ron pe camera dubla/noapte
  • booking.com – de la 1500 ron dubla/sejur 7 nopti

Ce este de vizitat?

Vacanta placuta!

Comenteaza aici!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Afla primul! Inscrie-te la newsletterul nostru!

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy.
Holler Box
%d blogeri au apreciat: