Vacanta de vara 2017: KARPATHOS – o altfel de Grecie

De mult am pus ochi pe insula Karpathos! Urmaresc in fiecare an filmulete pe youtube, citesc bloguri, vizualizez poze si fix cand ne-am decis ca vara aceasta nu o vom mai petrece in Grecia am gasit cea mai buna oferta de cand ma tot uit :-))

De ce Karpathos? Pentru ca ca este o insula izolata, care a intrat in circuitul turistic destul de tarziu (si inca nu putem vorbi ca a fost intoxicat de turismul de masa), pentru ca este un relief mai apropiat de munte iar plajele sunt salbatice si de o frumusete aparte (fie ele cu nisip, pietricele, pietroaie, pietre plate sau rotunde). Iata, partial, la ce ma refer.

Din Romania nu am descoperit oferte din partea agentiilor si nici Chartere. Este o insula aparte, mai retrasa, propice celor care vor relaxare. In acelasi timp este si o insula pretabila celor aventurosi, celor care le plac drumetiile si printre altele se pricep si la windsurfing. Gasesti si mare dar si munte!

Astfel, in perioada 30/08/2017-07/09/2017 am gasit avion dus-intors, cu bagaj de cala inclus, la pretul de 180 de euro:

  • Bucuresti – Atena – zbor Tarom in data de 30/08/2017 cu plecare la ora 16:35 si aterizeaza la ora 18:10
  • Atena – Karpathos – OlympicAir cu plecare la ora 19:15 si aterizeaza la ora 20:20.
  • Karpathos – Atena – OlympicAir cu plecare in data 06/09/2017 la ora 20:45 si aterizeaza la ora 21:50 – o noapte de cazare si vizitarea Atenei.
  • Atena – Bucuresti – zbor Tarom cu plecare in data de 07/09/2017 cu plecare la ora 21:00 si aterizeaza la ora 22:35
  • oferta valabila la data postarii

Transfer aeroport Atena:

  • La acest link gasiti informatii cu privire la transportul public care deserveste aeroportul. De asemenea, si la acest link gasiti informatii detaliate. Tarifele practicate de metroul din Atena le gasiti aici.

Transfer aerport Karpathos si transportul pe insula:

  • pe site-ul https://karpathosbus.wordpress.com/ gasiti informatii actualizate anual cu privire la transportul public de pe insula
  • transportul public nu este foarte bine dezvoltat, pentru o experienta deplina este recomandat inchirierea unei masini, scouter etc.

Cazare pe insula:

Ce este de vizitat?

Avand in vedere locul si oferta gasita, noi cel putin ne mai gandim odata daca sigur sigur nu vrem in Grecia, din nou 🙂

Comenteaza aici!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Afla primul! Inscrie-te la newsletterul nostru!

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy.
Holler Box
%d blogeri au apreciat: