Bere de 1 mai? in unul din cel mai frumos oras al Europei?

Daca  intrebi 100 de romani: Care sunt primele 3 cuvinte pe care le asociati cu sarbatoarea muncitoreasca 1 mai? Raspunsurile la indemana ar fi: Mici, Bere si Mare. Ce ati zice daca ne-am rezuma doar la bere? Bereeee bunaaa! + unul dintre cele mai frumoase orase din …. Europa? Unde poti face surfing chiar daca nu pe …. Mare? Unde poti inlocui micii cu carnati sau chiftele? sau de ce nu cu o branza buna? Mmmm… unde te poti pierde intr-un parc chiar daca esti in centrul orasului? Daca ati raspuns afirmativ,.. ei bine iata o oferta pentru Munchen!

In perioada 29 aprilie – 1 mai 2017 cei de la Lufthansa Tarom ofera bilete de zbor incepand de la 79 de euro dus-intors.

Transfer aeroport AeroportMunchen: se poate realiza fie cu S-Bahn (cost de la 11.20 euro pe sens) sau  fie cu Lufthansa Bus (cost de la 10.50 euro pe sens).

Transportul in Oras – noi cand am vizitat acest oras ne-am descurcat si fara – dar suntem obisnuiti sa exploram fara incetare – dar puteti merge si cu transportul public – aici detalii

Cazare: 

Ce este de vizitat?

Comenteaza aici!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: