Falassarna Beach

In cele ce urmeaza va prezint o idee de vacanta de vara in regiunea Chania (Creta) si anume Falassarna Beach.

Update: Cum am petrecut concediu pe aceasta plaja – gasiti detalii aici

Majoritatea agentiilor din Romania te trimit in partea de N-E a insulei – o parte mai aglomerata si cu plaje care sa zicem ca nu se compara cu plajele din partea Vest, Sud – Vest a insulei din regiunea Chania.

Exista 2 posibilitati sa ajungeti la Falassarna Beach:

  1. Fie apelati la o agentie care sa va acorde doar bilete de avion charter catre Chania – fara cazare – operatori  Tarom si BlueAir – apelati la agentiile mici, sunt dispuse sa va ajute in acest sens – eu am ales aceasta cale.
  2. Exista zbor direct catre Heraklion efectuat de compania Elinair – se poate rezerva prin avion.ro de exemplu costa 190 de euro/ pers in perioada 01.08.2016-8.08.2016.

Transferul de la aeroportul Chania  catre Falassarna se poate face si cu autobuze operate de compania KTEL (transport public) – dar presupune schimbare in Chania – sunt 3 curse pe zi  durata calatoriei aproximativ o ora si costa in total aproximativ  11 euro de persoana. Aici orar transfer Aeroport Chania – Chania oras

Din Heraklion lucrurile se complica si mai bine se rezerva o masina. Recomand aceasta varianta si pentru Chania deoarce Creta merita explorata si daca sunteti un grup de 4 persoane costurile se amortizeaza. Am folosit aceasta companie – a avut cel mai mic pret – plata s-a facut la sosire – nu inainte!

Cazare  – gasiti aici incepand de la 350 de euro 2 persoane / 7 nopti

Odata ajunsi aici – trebuie musai sa vizitati : Chania, Elafonissi Beach, Balos Beach.

Comenteaza aici!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Afla primul! Inscrie-te la newsletterul nostru!

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy.
Holler Box
%d blogeri au apreciat: