Top atractii ale judetului Caras-Severin – harta!

Acum ca am trecut ca Natie unita de primii 100 de ani, zic ca e timpul sa trecem la treaba serios! Asa ca pornesc un proiect unde voi aduna date despre obiectivele turistice ale acestei tari si le voi prezenta intr-o forma cat mai completa cu trimiteri spre alte blog-uri, site-uri in care au fost descrise mai in detaliu. Asa ca incepem cu… top atractii ale judetului Caras-Severin! De ce? Pai de ce nu?

Top atractii ale judetul Caras-Severin

Cum functioneaza desktop:

 • Sumar judet: Apasati pe harta judetului si aveti acces imediat la imaginea judetului. Iar apoi apasati pe imagine si ati si accesat video-urile.
 • Vizualizarea obiectivelor 
  • apasati pe obiectiv si puteti vizualiza video-ul aferent
  • daca v-a convins, puteti afla mai multe la link-ul din descriere
  • aveti de asemenea acces si la Google Maps – unde veti avea acces la mai multe poze si trimiteri catre diferite site-uri.

Cum functioneaza pe mobil:

 • Apasati pe harta pentru full-screen, o va deschide in aplicatia Google Maps – accesati informatii suplimentare.

Legaturi externe:

Trasee Turistice

Disclaimer:
Toate articolele de acest gen vor avea o harta google personalizata care va contine multe trimiteri catre diverse site-uri si in principal video-uri incorporate de pe YouTube. Daca sunteti owner-ul acestor video-uri, site-uri si nu doriti ca ele sa apara aici, va rog frumos sa scrieti pe trivo@trivo.ro sau pe Facebook si le voi inlatura. Hartile vor fi publice si pot fi incorporate in propriul continut de oricine doreste.

Desigur ca intr-un judet sunt mult mai multe obiective turistice de vizitat, daca am ratat un obiectiv important va rog scrieti-mi si il voi adauga numaidecat.

Trackback-uri și pingback-uri 2

 1. Top atractii ale judetului Dambovita - Harta! - Trivo.ro
 2. Top atractii ale judetului Mehedinti - Harta! - Trivo.ro

Comenteaza aici!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Afla primul! Inscrie-te la newsletterul nostru!

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy.
Holler Box
%d blogeri au apreciat: