Minivacanta de 1 decembrie?

Companiile de zbor inca sunt hotarate sa tina preturile ridicate de minivacanta de 1 decembrie 🙁 . Totusi, am gasit zboruri dus-intors rezonabile in perioada 29 noiembrie – 03 decembrie 2016, din Bucuresti, Timisoara si Iasi cu preturi in jur de 50 de euro la data postarii acestui articol. 

Prima propunere este un zbor din Bucuresti spre Italia:

A doua propunere este un zbor din Timisoara spre Venetia, dus-intors:

A treia oferta pentu minivacanta de 1 decembrie este din Iasi spre Larnaca

A patra optiune este spre Bruxelles din Bucuresti sau din Timisoara – cu mentiunea ca in Bruxelles puteti avea conexiuni rapide cu trenul sau cu autocarul  spre Paris, Amsterdam, Luxembourg, Bruges.

Si a cincea optiune, dar nu cea din urma, avion dus-intors din Bucuresti, Iasi, Cluj sau Timisoara in combinatii de n luate cate k catre alte destinatii domestice 🙂 cu preturi incepand de la 25 de euro dus-intors. 

Unii suntem credinciosi, altii suntem mai putin sau deloc, dar totusi trebuie sa recunoastem ca de cand cu 30 noiembrie declarata zi libera, minivacanta de 1 decembrie 2016 a devenit un prilej, zic eu, de bucurie in ceeea ce priveste petrecerea timpului liber alaturi de cei dragi, indiferent cum si indiferent unde!

Comenteaza aici!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: