Would you go to HEL… sinki, Stocholm si Tallinn?[:en]Would you go to Hel… sinki?

Ce ai spune de o mica vacanta in HEL* (iad)… pardon Helsinki? ­čÖé De la bun inceput atrag atentia ca vorbim de o tara nordica, Finlanda, prin urmare este putin mai costisitor. ┬áCeea ce va voi propune implica si vizite in Stocholm si Tallinn.

* HEL = codul international al aeroportului din Helsinki

Din cate am observat nu exista cursa directa catre Helsinki din Romania, dar exista cursa directa catre Stockholm, mai precis spre aeroportul ARN (Arlanda), iar de aici mai departe spre HEL (Helsinki) si Tallinn.

Propun perioada 25-30 mai 2017:

    • Intoarcere:

In aceasta perioada putem┬áincerca sa stam┬ási o zi in Tallinn – am gasit oferta de┬áferryboat la doar 60 de euro dus-intors de persoana – aici link-ul (nu uitati sa dati sort dupa pret). Durata calatoriei este de doar 2 ore.

Transfer de la aeroportul HEL spre oras

Putem ajunge cu autobuzele 615 si 415 , durata medie de calatorie fiind aproximativ 45 de minute. Detalii cu privire la transferul  de la aeroport la Helsinki le gasiti la acest link . Pretul unei calatorii este de 5 euro pe sens (trebuie sa cumparam Regional ticket). Detalii cu privire la transportul public in oras le puteti gasii detaliate la acest link.

Cazarea

Informatii utile:

Hyv├Ą├Ą matkaa!

2 comentarii publicate

  1. Am vizitat atat Helsinki, cat si Stockholm si Oslo, deci Tarile Scandinave dar si Tallin, Riga si Vilnius, adica Tarile Baltice. Mi-au placut toate dar…Oslo si Riga parca cel mai mult. Deh, chestie de gusturi, nu?!… ­čśë Am scris pe blogul meu de calatorii despre fiecare in parte…plus Copenhaga. <3

Comenteaza aici!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: