OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Concediul de vara 2017: Insula Milos

Suntem deja in martie si ne gandim serios ca trebuie sa ne organizam concediul de vara. In cautarile mele am gasit, zic eu, o oferta interesanta pentru Insula Milos din Grecia.

De ce Milos?

Apartine grupului insulelor Ciclade si  este considerata o destinatie populara printre turisti. In Romania din partea agentiilor de turism inca nu am observat sa existe chartere pentru aceasta destinatie.

Plajele din Milos sunt bine organizate, unele cu nisip alb, altele cu pietricele, in forma de golfulete, unele cu un aspect selenar, cu roci in diverse forme. Toate aceste variatiuni sunt date si de faptul ca insula este vulcanica. Cea mai renumita plaja a insulei, care apare deseori in top-uri, este plaja Sarakiniko. Dar cea mai remarcata atractia este Kleftiko -Meteora Marii. Aici se poate ajunge doar pe apa, dar fara nici o grija sunt multe oferte de excursii catre aceasta zona.

Milos Island

Oferta

Perioada propusa: 12-19 iulie 2017 

  • Segmentul Bucuresti – Atenta – incepand de la 67 de euro cu Ryanair.

  • segmentul Atena – Milos  de la 109 euro – atentie acest segment include si bagaj de cala.

Cazare insula Milos

Transport si transfer aeroport

  • Transportul pe insula Milos este bine organizat, iar  in sezonul turistic acesta este suplimentat. Costul biletelor rarareori trece de 3 euro. Cu atobuzul veti putea ajunge in principalele orase ale insulei precum si la diferite plaje.
  • Aici am gasit un orar al autobuzelor din insula, inclusiv Adamas-Aeroport pentru perioada propusa.

Ce este de vizitat in insula Milos ?

Comenteaza aici!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: