Avem o tara. Cum o promovam?
Stim sa fim ghizi in propria noastra tara?

OrasulPerfect al Romaniei – Top orase dupa numarul de innoptari: 2018 vs. 2017

Din cand in cand imi place sa ma uit pe statistici. De data aceasta m-am uitat pe numarul de innoptari inregistrate in anii 2017 si 2018 (pana la luna mai) in principalele orase ale tarii noastre.

Iata ce am gasit:

HARTA INTERACTIVA -Clasamentul oraselor resedinta de judet – dupa nr. de innoptari in structuri de primire turistica

Top 5 cresteri in perioada 2018 ianuarie – mai vs. anul trecut se inregistreaza in orasele Baia Mare, Tulcea, Ploiesti, Calarasi si Giurgiu, la polul opus, top scaderi le observam la Constanta, Drobeta – Turnu Severin, Botosani, Zalau, Vaslui si Slobozia.

La cele 41 de orase analizate (inclusiv Bucuresti) s-au inregistrat in anul 2017 – 12.421.776  de innoptari.  Pentru perioada ianuarie – mai 2018    (4.208.297 de innoptari) vs. aceeasi perioada aferenta anului 2017 (4.119.897  innoptari) se inregistreaza o crestere de 2.15%.  Mai multe informatii gasiti pe site-ul  celor de INSSE. Datele apartin INSSE.  Verificarea facuta de mine o gasiti la acest linkTABEL

Oare OrasulPerfect al Romaniei cate innoptari ar strange?

  • Disclaimer – poza de mai jos este o pura fictiune si e doar o nascocire a imaginatiei mele ( va puteti crea propriul oras accesand acest link)

    OrasulPerfect

Comenteaza aici!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Afla primul! Inscrie-te la newsletterul nostru!

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy.
Holler Box
%d blogeri au apreciat: