Ce faci pe 24 ianuarie?

Anul viitor ziua de 24 ianuarie va fi libera. Te-ai gandit ce o sa faci in acea zi?

Vei fi plecat din tara intr-un city break? Te vei balacii la Theme in Bucuresti? Tragi o fuga pana la munte? Vei sta in casa si te vei uita toata ziua la filme sau iti vei citi cartea preferata acompaniata de un ceai fierbinte si poate niste biscuiti ce merita imbaiati si ei in licoarea pe care o bei? Sau o vei petrece dormind, studiind…?

Sa zicem ca toate optiunile de mai sus sunt fooarte  atragatoare si le repeti cu placere, mai putin ultima :-).

Dar la Iasi te-ai duce? 

[foogallery id=”4416″]

De ce? Pentru ca este ziua Unirii Principatelor Romane si cu siguranta vor fi festivitati organizate de catre autoritatile locale.

Cum ai ajunge din Bucuresti? Ai optiunea de a pleca la Iasi la ora 08:00 cu avionul si sa te intorci in aceeasi zi la ora 19:05  la numai 34 de euro (160 de lei)  dus-intors cu avionul. Mentionez ca la acelasi pret poti ajunge si daca pleci de Vineri, Sambata sau Duminica, asta daca vrei sa petreci cateva zile si sa descoperi orasul si imprejurimile sale.

Autobuzul 50  te duce de la aeroport  in centrul Orasului.  De obicei festivitatile incep de la ora 10:00 programul fiind anuntat cu cateva zile inainte.

Aici gasesti informatii despre atractiile orasului.

Comenteaza aici!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Afla primul! Inscrie-te la newsletterul nostru!

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy.
Holler Box
%d blogeri au apreciat: