Zboruri low cost dus-intors, sub 10 sau 20 euro

In decembrie, inclusiv in perioada Craciunului, am descoperit cateva zboruri low cost, dus-intors la preturi sub 10 sau sub 20 euro, din Bucuresti, Cluj, Timisoara spre destinatii din Europa sau din Romania.

Zboruri dus-intors, cu preturi sub 10 euro

Locul 1 la zboruri low-cost gasite pentru decembrie: 5.98 euro – Timisoara – Dusseldorf. Wow! Plecare pe 11 decembrie, intoarcere pe 14 decembrie.

Timisoara- Dusseldorf return flight

9.98 euro, Bucuresti – Berlin: zbor dus-intors, 9.98 euro – plecare pe 7 decembrie, intoarcere pe 10 decembrie

Bucharest - Berlin return flight

9.98 euro – Timisoara – Bruxelles. Daca vreti sa va petreceti sarbatorile de iarna in afara tarii, asta este o super oferta. Zborul gasit cuprinde o perioada mai lunga – 20-31 decembrie. Bruxelles este un oras foarte ofertant ca legatura catre alte destinatii. Puteti sa va petreceti prima zi de Craciun in Paris si Sf. Stefan in Amsterdam 😀. Dar deja banuiesc ca stiti deja, din articolele in care am scris despre Bruxelles si Bruges sau cand va anuntam de ofertele pentru minivacanta de 1 decembrie 🙂 .

Timisoara- Bruxelles return flight

Zboruri dus-intors, cu preturi sub 20 de euro

17.5 euro – Timisoara – Venetia, zbor dus-intors, 3-10 decembrie

[foogallery id=”4493″]

18 euro – Bucuresti – Milano, zbor dus-intors:

[foogallery id=”4483″]

19 euro – Bucuresti – Bruxelles, zbor dus-intors. Plecare pe 4 decembrie, intoarcere pe 7 decembrie. In Bruxelles aterizarea va fi pe aeroportul Chareleroy

[foogallery id=”4503″]

17.5 euro – Timisoara – Einhoven, zbor dus-intors. Plecare pe 22 si intoarcere pe 31 decembrie. Pentru un Craciun cu arome olandeze 🙂 Ma refeream la Gouda, Edam, Maneken Piss fries, peste si fructe de mare 😀

[foogallery id=”4498″]

18 euro – Bucuresti – Cluj, zbor dus-intors. Avem urmatoarele optiuni:

[foogallery id=”4504″]

19.96 euro – Bucuresti – Timisoara, zbor dus-intors:

NOTA: pe destinatia Timisoara zborurile sunt fie dimineata la 8:45, fie seara, la ora 18:05. In functie de asta, puteti jongla cu o zi de concediu in plus sau in minus, daca plecati direct de la serviciu 🙂

Bucuresti - Timisoara zbor dus-intors

Calatorii placute 🙂

NOTA: preturile prezentate sunt valabile la data postarii acestui articol. De asemenea, pentru unele destinatii este posibil sa gasiti si alte zboruri, la preturi similare, pentru alte perioade.

Comenteaza aici!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Afla primul! Inscrie-te la newsletterul nostru!

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy.
Holler Box
%d blogeri au apreciat: