Vacanta de vara 2017: Sardinia

In plina iarna si totusi cu gandul la Vara ­čÖé . Continuam sa cautam din timp oferte pentru sezonul cald┬ási iaca am dat peste: Sardinia!

Astfel in luna iulie am gasit cateva oferte, cei drept mai piperate fata de medie, dar avand in vedere ca vorbim de una dintre cele mai frumoase insule ale Europei credem ca se merita:

In luna Iulie, mai exact in perioada 19-26 iulie am gasit urmatoarea oferta de avion spre Sardinia (preturi valabile la data postarii):

    • avion dus compania Ryanair: Bucuresti – Bolognia- Cagliari –┬á54 euro (escala 1h si 10 minute)
    • avion intors compania Wizz Air: Alghero – Bucuresti – 90 euro (cursa directa)

Cazarea in perioada 19 – 26 iulie :

Transfer aeroport:

Cagliari: transferul se realizeaza cu trenul, o calatorie costa 1.30 euro. La acest link gasiti toate detaliil necesare.

Alghero: la acest link gasiti informatii cu privire la transferul atat spre oras cat si spre alte destinatii ale insulei.

Transportul public in Sardinia:

Transportul public se realizeaza cu autobuze si trenuri. Toate aeroporturile sunt legate direct de centrele oraselor pe care le deservesc. Trenurile se gasesc in special in partea vestica si nordica a insulei. Arst este compania care coordoneaza transportul public pe insula. Detalii gasiti aici┬ádar si aici. Distanta dintre Cagliari si Olbia ┬áse poate parcurge cu trenul – durata calatoriei aproximativ 4 ore – cost 18 euro.

Ce este de vizitat:

Comenteaza aici!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Afla primul! Inscrie-te la newsletterul nostru!

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy.
Holler Box
%d blogeri au apreciat: