Oferte de avion de Rusalii + Maratonul de Russalii!

Stim, stim..! Cand sunt biletele de avion mai scumpe? Cand ne da statul vacanta! Hai sa vedem ce oferte de avion de Rusalii  ne-au mai ramas:

#1 – Oferte de avion de Rusalii

#2 – Maratonul de 1 iunie – Rusalii 

Punctul de start: Bucuresti

Plecare in data de 27 mai (sambata).

Prima oprire: Milano

Da, da, stim, Milano, acea destinatie despre care toata lumea a inteles ca este ieftina si care este tot timpul prezenta in toate blog-urile in postarile cu oferte. Acea Cenusareasa ponosita si … mereu ieftina… Insa noi suntem in cautare de alte printese, prin urmare de data aceasta va fi doar o oprire pasagera.

Ca timpi de plecare, avem de ales intre putin mai scump (22 euro), dar cu plecare din Bucuresti dimineata, sau putin mai ieftin (13 euro), dar ajuns in Italia tocmai pe seara (la 19:30). Voi alegeti.

Ne imbuibam cu traditionalele pizze, paste, inghetate; dam raitele prin oras si ne indestulam cu (putinul) ce are de oferit Milano sau vizitam lacul Como. Treaba asta nu ar trebui sa ne ia mai mult de 1-2 zile. Urmeaza:

A doua oprire: Barcelona

Vaaai, ce oras frumos! Cine oare l-o fi construit? 😉 Nu stiu despre altii cum sunt, dar in Barcelona ne-am muta fara a sta prea mult pe ganduri. Doar valurile de caldura si turisti ar fi singurele contra-argumente. Usor de iertat, comparandu-le cu tot restul!

Plecare pe 29 mai. Din nou, aceeasi dilema – sa ajungem mai repede in Barcelona (la 10 dimineta, cu 33 de euro) sau in miez de noapte fara 1 minut – 20 de euro). Voi alegeti.

Nesatui de Barcelona, (ca de obicei, noi cel putin), pornim spre a treia oprire: Dusseldorf

Aici putem ajunge fie direct din Barcelona (30 euro), fie din Girona (20 euro), oras situat mai la nord. Ambele variante au aterizare la pranz. Zicem noi ca merita sa mai exploram si alte asezari din Spania. Ca sa nu mai vorbim ca de acolo este mai ieftin 😉 . E de luat in considerare si transportul pana in Girona. Dar acesta se compenseaza cu o noapte de cazare mai ieftina in Girona decat in Barcelona. Comparati voi:

De ce? De ce plecam din Barcelona… pai pentru ca inca nu ne-am gasit job-uri echivalente acolo 🙂 si deci trebuie sa ne intoarcem la vatra.

De ce Germania? Dintr-un motiv lumesc, monetar – pentru ca este mai ieftin zborul spre Bucuresti. Dar si pentru ca Germania este frumoasa. Foarte frumoasa chiar! Va mai spuneam, am ramas foarte placut impresionati de Renania de nord Westfalia.

Carnati, bere, prajituri, turta dulce, etc. Toate frumusetile si bunatatile dintre Dusseldorf si:

A patra oprire: Hanovra
Acesta este orasul de unde putem sa ne intoarcem, fara sa cheltuim pe zborul din intors mai mult decat pe toate celelalte zboruri la un loc 😉 . Companiile aeriene stiu de ce… Intre Dusseldor si Hanovra luam trenul sau FlixBus (20 euro).

 

Asadar, finish-ul: Bucuresti

Plecam din Hanovra in 4 iunie, pe inserat. Daca avem Wizz Discount ne costa 20 de euro. Daca nu, mai adaugam 10 euro. Ajungem cu 30 de minute dupa miezul noptii, taman cand este aglomeratie mare la taximetre. Dar avem 5 iunie, ziua de Rusalii, sa ne dregem si sa ne pregatim pentru o noua etapa din viata noastra. Dedicata muncii.

 Sa ne fie de bine!

Comenteaza aici!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: