Cu Tarom-ul prin lume! Bilete de avion de 96 euro dus-intors cu bagaj de cala inclus!

Cum ne-au obisnuit deja cei de la Tarom, din cand in cand ne ajuta cu ceva oferte. Deja mai tot internetul vuieste despre noua oferta a lor, asa ca m-am pus si eu pe visat si uite ce oferte am descoperit:

Am luat in considerare destinatiile pentru care de obicei gasesti oferte mai rar iar preturile medii sunt destul de ridicate.

 1. Bucuresti – Amman 96 de euro dus – intors cu bagaj de cala in perioada 07-11 martie 2018 – se poate rezerva fie prin Tripair fie direct pe site-ul Tarom:
 2. Bucuresti – Praga 96 de euro dus-intors, cu bagaj de cala, in perioada 15-18 martie – se poate rezerva fie prin Tripair fie direct pe site-ul Tarom:
  • detalii despre Praga poti sa descoperi pe Tuk Tuk
  • alte idei despre Praga aici
  • vremea in martie aici
 3. Bucuresti – Hamburg – 96 de euro dus-intors, cu bagaj de cala, in perioada 16-19 martie – se poate rezerva fie prin Tripair fie direct pe site-ul Tarom:
  • detalii despre Hamburg poti sa descoperi aici
  • vremea in martie aici
 4. Bucuresti – Madrid 96 de euro dus-intors, cu bagaj de cala, in perioada 15-18 martie – se poate rezerva fie prin Tripair fie direct pe site-ul Tarom:
 5. Bucuresti – Amsterdam 96 de euro dus-intors cu bagaj de cala in perioada 16-19 martie – se poate rezerva fie prin Tripair fie direct pe site-ul Tarom:

Mai multe detalii despre oferta celor de la Tarom gasiti aici.

Comenteaza aici!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: